duminică, 24 martie 2013

Around Birth si Crucea Alba

Bine ati revenit!

In ultima vremea, s-au intimplat multe!

Anul 2012, a fost anul in care s-a construit si deschis sediul Cruce Alba,
o fundatie pentru sanatate materna. Activitatea Around Birth a crescut mult in ultimi doi ani si a devenit clara necesitate de a forma  o echipa competenta pentru a ingriji si a educa mamele din Romania si de a avea o locatie cu capacitate mai mare!

Activitatea educativa si de sanatate la Crucea Alba este coordonata de catre Claudia Bider Heim. Pentru a usura organizatia zilnica, sediul social Around Birth s-a mutat la Crucea Alba, pe strada Parangului 43. Gasiti harta pe site www.cruceaalba.ro in rubrica "contact" si lista servicilor.

Datorita echipei o sa aveti acces la mai multe servicii: gimnastica pre si post-natala, yoga pentru mama si copil, cursuri despre Baby Wearing (mijloace sanatoase pentru a purta copilul), diversificare, cursuri pentru pregatirea perineala in sarcina, reeducatia abdo-perineala etc. Uitati-va pe site si apelati la Crucea Alba. Va astept acolo cu drag!

Welcome back!

During the last 2 years, Around Birth has been busy creating a bigger and well trained team in order to be able to face its growing activity. In 2012, we opened Crucea Alba, a network for maternal health. All the health related activities are coordonated by Claudia Bider Heim.

For organizational purposes, Around Birth has merged its location with the one of Crucea Alba, on strada Parangului 43. You can find a map on www.cruceaalba.ro where you also have access to all the activities of the center.

Looking forward to meeting you there!